2014-01-14 15:38:03• hírek • (x)

Nem férnek a csomagok? Szerezz be egy Thule tetőboxot!

A Thule széles kínálatának köszönhetően a fogalom, hogy "túl sok csomag" megszűnik létezni.

Ugye már okozott fejfájást számodra az, hogy nem fértek be a csomagok az autóba? Utazás előtt és a mindennapi életben is találkozik az ember ezzel a gonddal. Ilyenkor vagy lemondasz néhány csomagról és csak a legszükségesebbeket rakod be az autóba, vagy egy személy helyét veszik át a bőröndök és egyéb eszközök. A Thule-nek köszönhetően azonban sem az anyóst, sem pedig a gyerekek játékait nem kell otthonhagyni!

A Thule az első tetőboxot 1962-ben fejlesztette ki és azóta is évről évre azon dolgozik, hogy a csomagok szállítása egyszerűbbé váljon. A cég által kínált megoldások segítenek a szállításban: könnyedén, biztonságosan és elegánsan. Ez lehet a válasz a kérdésre, hogy hogyan lett a Thule a világ piacvezető vállalatává ezen a területen. Az évek folyamán pedig a technológia fejlődésével újabb és újabb megoldásokkal rukkoltak elő, hogy a mindennapi életet könnyebbé tegyék az autóval közlekedők számára.

Mostanra már a prémiumtermékek széles választékát kínálják. Közéjük tartoznak a tetőboxok, a kerékpártartók, a vontatórendszerek, a tetősínek, a hóláncok vagy a lakóautók kiegészítői.

A Thule termékeivel nem csak könnyebb az utazás, hanem csomagjainkat biztonságban is tudhatjuk. Sőt, a legnagyobb biztonságban, tudván, hogy a gyártó tesztközpontjában minden terméket a legkeményebb körülményeknek tesznek ki, szimulálva a jeges Skandináviát a sivatag perzselő forróságáig. A speciális sókamrákban a rozsdásodás elleni védelmet vizsgálják, a húzópadon a nyomást és terhelést, a fekvőrendőrön pedig a vonóhorog csatlakozó terhelését. Ezért van az, hogy ha a nagyvilágban a Thule nevét bárhol meghallod, az egyet jelent a minőséggel és biztonsággal.

Thule tetőboxok - vége a helyhiánynak

A Thule termékei egyszerűen kezelhetők, a Dual Side technológia pedig lehetővé teszi, hogy a boxot mindkét oldalról felnyisd, így megkönnyíti a felszerelést, illetve a be- és kirakodást. A szabadalmazott biztonsági zárrendszernek köszönhetően a kulcs csak akkor vehető ki a zárból, ha minden záródási pont lezárult. Ez minden oldalnyitású Thule boxon alapfelszereltség, tehát valóban biztonságban tudhatjuk értékeinket.

Szerezz be egy Thule tetőboxot ezeknek a termékeknek a legnagyobb választékkal rendelkező romániai webáruházából, az Autowebshop.ro-tól és szereld fel az autódra: hidd el, ennél egyszerűbb dolgod még soha nem volt. Ezentúl nem kell helyhiánnyal bajlódni, elférnek a sílécek és a horgászbotok is. Ezeknek a szállítóeszközöknek a külső kialakítása olyan, hogy alig van légellenállása, így valóban az lehet az érzésed, hogy nincs is semmi a tetőre szerelve.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: